Lievä hiuspohjan ongelma

Herkkyys, kutina, hilse, kuivuus, rasvoittuva hiuspohja

Hiuspohjan herkistymisen voi laukaista monet tekijät, kuten hajustetut ja väriaineita sisältävät hiustenhoitotuotteet sekä tuotteiden sisältämät kemikaalit: kuten silikonit ja helmiäiset. Myös liian harvat pesuvälit, riittämätön huuhtelu pesun jälkeen, säätilan vaihtelut, kuiva sisäilma, stressi sekä kemialliset käsittelyt saattavat olla ärsytyksen aiheuttajia.

Hilse on yksi yleisimmistä hiuspohjan ongelmista. Kun hilseen oireena ovat vaalea ja näkyvä hilse, kuiva päänahka sekä mahdollinen kutina, niin kyse on kuivasta hilseestä. Jos hilseilevä päänahka rasvoittuu helposti ja hilsehiutaleet kertyvät kellertäviksi kasaumiksi on kyseessä on rasvainen hilse.

Rasvoittuva hiuspohja on myös yleinen vaiva. Se vaatiikin tihennetyn hiustenpesun tuotteella, joka pesee talin tehokkaasti pois. Toisin kuin yleisesti luullaan tihennetty pesu ei lisää rasvoittumista vaan hiuspohjaa olisi hyvä pestä jopa päivittäin.

Suositus

Tarpeen mukaan

Protein Hair Conditioner joka jälleenrakentaa, rakennepaikkaa ja ravitsee hiusta tai R&B Antioxidant Conditioner joka syväkosteuttaa, tuo elastisuutta ja estää latvojen murtumisen.