fbpx

Mark Birch vieraili Suomessa

Mark Birch osallistui viime viikolla Helsingissä pidettävään lehdistö- sekä uutuustuotteiden lanseeraustilaisuuteen. Tilaisuus oli menestys ja antoi myös paljon ajattelemisen aihetta. 

Mark kertoi omasta urastaan ja siitä miten tuotteet olivat saaneet alkunsa, kuinka hän on jopa itse ollut tehtaalla sekoittamassa tuotteita ja viimeistelemässä reseptejä. Lopputuloksena tuotteet ovat juuri sellaiset kuin ne tänä päivänä edelleen ovat: tehokkaat, hoitavat ja tulokselliset. 

Suomessa trikologia, eli tieteenala hiuksista ja hiuspohjasta on vielä aika tuntematon. Hiuspohjan ongelmia ei Suomessa osata aina tunnistaa. Moni jää ilman kunnollista hoitoa ja tai ongelmia hoidetaan lääkkeillä, joilla voi olla sivuoireita. Näin ei tarvitsisi olla. Tunnistamalla hiuspohjan ongelmat tai hiustenlähdön syyt, voidaan löytää oikea hoitomuoto ja hiustenlähdöstä kärsivät ihmiset voivat saada apua. 

Hän keskittyi puheessaan myös myytteihin koskien hiusten hoitoa ja hiustenlähtöä. Suomessa yksi vallalla oleva yleinen uskomus on, että hiuksia ei saisi pestä liian usein. ”Kuinka usein pesette kasvonne?”, kysyi Mark tilaisuudessa toimittajien täyttämältä yleisöltä. Vastaus oli, että kaksi kertaa päivässä. Myös hiuspohja tarvitsee päivittäistä pesua.

Lopuksi Mark esitteli uutuustuotteet R&B Antioxidant Shampoon ja hoitoaineen. Nämä ihanat lempeät ja anti-age vaikutteiset uutuudet ovat saatavilla marras-joulukuun vaihteessa. Lisää myyteistä voi lukea tulevista blogikirjoituksista.

Jaa artikkeli