fbpx

Mark Birch Trichologistille on myönnetty Leaping Bunny ja Vegan merkit.

Mark Birch Trichologist tuotesarjan kulmakivenä on eettisyys ja ympäristöystävällisyys. Tuotteemme on valmistettu ilman eläinperäisiä ainesosia. Emme tee tai teetä eläinkokeita, emmekä ole osallisena eläimillä testaamisessa nyt tai tulevaisuudessa. Olemme ylpeitä Leaping Bunny ja Vegan merkeistämme.

Cruelty Free Internationalin myöntämän Leaping Bunny merkin saaminen edellyttää, että tuotteiden valmistuksen kaikissa vaiheissa noudatetaan eettisiä arvoja eikä eläinkokeita hyödynnetä missään valmistusvaiheessa. Leaping Bunny on luonut kansainvälisen johtavan standardin eläinystävälliselle kosmetiikalle. Se ylläpitää listaa suositeltavista tuotteista ja yrityksistä. 

The Vegan Societyn myöntämä Vegan merkki takaa tuotteen vegaanisuuden. Yhdistyksen tarkoituksena on edistää elämäntapaa, jossa vältetään eettisistä, ekologisista ja terveydellisistä syistä kaikkia kokonaan tai osittain eläinkunnasta peräisin olevia tuotteita sekä eläinten tarpeettomaan hyväksikäyttöön perustuvia palveluita.

Kaikki Mark Birch Trichologist hiustenhoitotuotteet tuotteet on hyväksytty eläinkokeita vastustavan Cruelty Free International Leaping Bunny ohjelmaan sekä rekisteröity Vegan merkillä. 

Lue lisää: 

https://www.leapingbunny.org

https://www.vegansociety.com

Jaa artikkeli